Staff

Cooking is a dancing art
among the aromas, he paints with the flavors and
enchants with culinary passion

At our Lounge Restaurant, the beating heart of the Country Resort, we want to offer a cooking experience.
We are constantly looking for high quality ingredients and a balance between innovation and tradition.

Thanks to the expert guidance of our Chef Maurizio and his team, we want to give our guests a cooking experience, accompanied by the beauty offered by our splendid resort.

Our Cooking Philosophy

“Cooking is an art that dances among aromas, paints with flavors and enchants with culinary passion.”

This phrase contains the essence of our cuisine, based on tradition and innovation, accompanied by carefully selected local ingredients.

We aim to surprise your senses: sight, smell and, finally, taste.

Our Staff

Marco Fascetti

Sous Chef

The Chef’s right hand man.

Maurizio Bimbi

Chef

The brain behind the magic of cooking.

Perina Imago

Responsabile di Sala

The beating heart of the Hall.

Il Nostro Staff

Maurizio Bimbi

Chef

The Chef’s right hand man.

Marco Fascetti

Sous Chef

The brain behind the magic of cooking.

Perina Imago

Responsabile di Sala

The beating heart of the Hall.

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What are they saying?

Il top nel vero senso della parola, un pranzo eccellente sotto ogni aspetto, dalla location all’atmosfera e soprattutto al cibo di qualità ottima e preparato con cura, personale gentilissimo e con una piacevole accoglienza, da ritornare!

Pamela L.

10/10, The Fork

Abbiamo passato questo ultimo dell’anno in questo ristorante, nonostante fosse pieno tutte le portate erano ottime e servite senza ritardi o confusione. Ottimi tutti i piatti sia di terra che di mare. Tutto di prima qualità io ne sono rimasta talmente entusiasta che festeggiato lì anche il diciottesimo di mia figlia.

Elisa Di G.

10/10, Google

Piatti ottimi con accostamenti particolari e non banali, buoni da mangiare e belli da vedere. Ambiente molto bello, elegante e curato. Strepitosa la pera al vino con salsa al cardamomo.

Federica P.

10/10, The Fork